raw food

En levande kropp vill ha levande mat – det är grundstenen i raw food. Många av matens näringsämnen går förlorade då man tillagar maten, och genom att äta maten rå behåller man inte bara alla enzymer, vitaminer och mineraler, utan också konsistens och färg.

Rå mat är lätt för kroppen att bryta ner och ger kroppen exakt den näring den behöver, så att cellerna kan fokusera på det de är bäst på. Cellernas funktioner optimeras helt enkelt och vi mår bättre!

Känslan är underbar när man helt plötsligt känner sig pigg och alert efter en måltid istället för trött och däst, när man märker hur hår, hy och naglar får ny lyster och styrka, ögonen blir klarare, magen funkar helt problemfritt, hur eksem försvinner från huden, hur blodsockret balanseras, sömnbehovet minskar, energin ökar, man sover bättre…  Ja effekterna är många och det fina är att alla, oavsett ålder, kön eller tillstånd, kan dra nytta av en råare kost!

Ät dig frisk!

Allt vi stoppar i oss påverkar kroppen. Många sjukdomar orsakas av den maten vi äter, och vi är så vana vid att knapra piller för att bli friska – men varför inte äta dig frisk istället? Mat är medicin!

Jag har själv upplevt stora förändringar i min kropp och hälsa tack vare raw food, och känner en oemotståndlig lust att sprida detta fantastiska vidare till andra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s